HortiContact 2020: ouderwets gezellig met nieuwe beursindeling

Tholen - Dag 1 van HortiContact 2020 zit erop en dag 2 staat op het punt van beginnen. Het parkeerterrein stroomt inmiddels weer goed vol, dus dat belooft wat voor dag 2, waarop door de standhouders na een traditioneel wat rustigere, maar wel gezellige eerste dag, de hoop is gevestigd. 

Op dag 1 was het voor iedereen even zoeken naar de stands die anders dan de afgelopen jaren niet allemaal in rechte rijen zijn opgesteld, maar wat ruimtelijker en speelser in de hal zijn geplaatst. Het geeft de standhouders de kans iets meer uit te pakken, bijvoorbeeld met machines of met spiksplinternieuwe stands.


Eén van de opvallende, helemaal nieuwe stands was die van Cindro. In deze stand valt door telers écht zilver te scoren, lees er hier meer over en bezoek stand K126.

Omdat er 'geen vaste rondjes' meer zijn, komen een plattegrond en de standhouderslijst ook op dag 2 goed van pas.


Duimen omhoog na de winst van de innovatie award bij Signify

Innovatie award
Nieuw waren ook een aantal 'noviteiten' die door een onafhankelijke jury, bestaande uit Maurice Wubben, Sjaak Bakker (van Wageningen University & Research om verwarring te voorkomen) en Koen van Wijk, werd gevormd. Gisteren om 14.00 viel uiteindelijk Signify in de prijzen met de GreenPower LED toplighting. De andere genomineerden waren Ridder's NoNa+ en Airmix model G van de Van der Ende Groep.

Handboek scoren
Onze redactie is na dag 1 ook weer opgeladen voor een nieuw rondje beurs, terwijl verse krachten ook onze stand (stand E117 - scoor hier een handboek of maak een praatje) weer zullen bemannen.

Team Havecon: Henk Verbakel, Pieter Ammerlaan, Ramon Bol en William Boxman


Team Meteor Systems: Laura Rastovac, Sebastian Smeur, Christa Speek en Sander Schalk


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven