Greenpride Groep nieuwe dealer van Biofeed in Noord-Nederland en Duitsland

Voor tuinders in Noord Nederland en Noord- en Midden-Duitsland is een nieuwe dealerovereenkomst afgesloten tussen Greenpride Groep Emmen en Univar Solutions. Het laboratorium van Univar Solutions analyseert alle in- en uitgaande producten volgens strenge normen die vast liggen in een uitgebreid scala aan ISO-normeringen. 

Een van de gebieden waarin chemicaliën toegepast worden is de tuinbouw, waar zowel meststoffen van het Biofeed systeem als een variëteit aan gerelateerde producten voor reiniging en desinfectie worden aangeboden. Univar Solutions produceert, verwerkt en distribueert vele chemicaliën, variërend van oplosmiddelen en vaste stoffen tot zuren en logen. 

Hybride karakter
Het pakket bestaat uit opgeloste zouten, zuren en een loog. Daarnaast worden ook vloeibare ijzerchelaat en silicium meststoffen aangeboden, naast producten met een hybride karakter waarmee  een reinigende werking voor leidingen gerealiseerd kan worden.

Het Biofeed pakket bestaat uit 4 oplossingen van zouten, drie zuren en één loog. De producten zijn zo enkelvoudig mogelijk om de tuinder zoveel mogelijk receptvrijheid te bieden en de mogelijkheid om zoveel mogelijk drainwater te verrekenen. Naast de basis meststoffen worden ook teelt-specifieke meststoffen geleverd.

Personalisatie
Daarnaast worden ook een persoonlijk berekeningsprogramma en maatwerkoplossingen aangeboden. Mede vanwege de continue veranderende regelgeving neemt het produceren van klantspecifieke mengsels momenteel een grote vlucht. 

Mengsels kunnen bestaan uit een veelvoud aan grondstoffen, zowel vloeibare als vaste stoffen, de mogelijkheden zijn onbeperkt. Kleine of grote batches, afvullen in verpakkingen of leveren in bulk, praktisch alles is mogelijk. Iedere levering omvat een analyse, hetgeen optimale controle over de geleverde kwaliteit waarborgt. 

Voor meer informatie:
Greenpride Solutions
info@greenpride.nl
www.greenpride.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.