The Berlin Party: dansen tot in de late uurtjes

Tholen - Lekker eten, drinken en bijkletsen na een drukke beursdag met telers en toeleveranciers onder elkaar. Dat concept, oftewel The Berlin Party, bleek ook dit jaar tijdens de Fruit Logistica in Berlijn goed geslaagd. Tot in de late uurtjes, in ieder geval ruim na 'sluitingstijd' 23.30, werd er gedanst, gegeten en gedronken.


Peter Buijks (Enza Zaden) en Kees Stijger (Tuinbouwbedrijf Kees Stijger)

Bekijk hier de foto's van The Berlin Party.


Michael Steentjes, Bert Strikkers en Hans Zeeman (Alumat Zeeman) en Joop van Riessen en Robert Poelman (Dalsem)

Ruim 350 man tekenden binnen no-time in op het evenement van Alumat Zeeman, Cultilene, Enza Zaden, GreenTech/RAI, Priva, Oerlemans Packaging, Ludvig Svensson, Van Dijk Heating en Jochem Wolthuis van de Duitsland Desk Agri & Food, die het feest organiseerde. Meer dan genoeg belangstelling dus, waardoor er zelfs mensen teleurgesteld moesten worden, al bleek er last-minute aan de deur met een goed praatje nog wel het een en ander mogelijk.

Balanceeract
Vanwege de enorme toestroom was dit jaar als locatie voor The Berlin Party evenementenlocatie Wasserwerk gekozen. Het oude waterpompstation viel goed in de smaak en leende zich zelfs voor een spectaculaire balanceeract door medeorganisator Bert Strikkers. 

En daarna was het eten en drinken geblazen. Maar niet voordat er wat 'rode loper-foto's' waren geschoten. Geniet ervan! En: tot volgend jaar, dan met een echte rode loper?


John van Marrewijk, Huub Zuidgeest en Tom Bos (Kwekerij de Wieringermeer)

Bekijk hier de foto's van The Berlin Party.


Jack Vlottes, Willem Vriezen, Dave Boer (Huisman Scherming) en Laurens Besemer (Ventiguard) 

 

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven