Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fruit Logistica 2020: dag 2 in volle gang

Tholen - Dag één zit erop en dag twee, die is volop bezig. Net als dag één loopt de 'Hollandhal' (3.2) tegen het middaguur goed vol. 

In totaal staan er dit jaar 3300 standhouders in Berlijn op Fruit Logistica uit maar liefst 93 verschillende landen. Daarmee is het de meest internationale editie ooit voor de beurs, aldus de organisatie, die verwacht dat er in totaal bezoekers uit 135 verschillende landen een kijkje in Berlijn komen nemen. 

Snel naar binnen
Iedereen die de beurs bezoekt, moet dit jaar, vanwege het coronavirus, een document ondertekenen waarin staat dat risicogroepen de beurs niet opkomen. Ondanks die extra stap bij binnenkomst verliep de entree, in de nieuwe hal 27, vanochtend soepel en vlotjes.

Holland Party
Vanavond is er voor de ruim 350 gelukkige inschrijvers nog een 'Holland Party' georganiseerd onder de bezielende leiding van Jochem Wolthuis en mede mogelijk gemaakt door Alumat Zeeman, Cultilene, Enza Zaden, GreenTech/RAI, Priva, Oerlemans Packaging, Ludvig Svensson en Van Dijk Heating.

Maar dat is vanavond, eerst nog maar eens de beurstijd vandaag goed benutten voor afspraken en bezoekjes aan de vele stands in de even zovele hallen. 

Forum met NL centraal
Buiten standbezoekjes is er genoeg te doen op de beurs. Zo is er vandaag tussen 15-16.30 een door Bayer georganiseerd Forum met daarin Nederland centraal en als thema 'Working together for responsible food production and societal acceptance'. Locatie: CityCube – Level 3, M1 – 3 (naast de South Entrance). 

Sprekers zijn: Hidde Boersma, Freelance Science Writer,
Jelte van Kammen, Algemeen Directeur Harvest House en bestuurder GroentenFruit Huis en Ernst van de Ende, Managing Director Plant Science Group, Wageningen UR.

Het evenement zal plaatsvinden van 15 tot 16.30 uur. Locatie: CityCube – Level 3, M1 – 3 (naast de South Entrance)

Veel plezier en succes vandaag en tot de volgende beursupdate (of in de wandelgangen of de Berlin Party)!


Thiark Sietzema van Cultilene met Cara Met, een sensor om substraatmetingen te doen.

Jan Schönberg, Claudia Weick en Harm Vogels van Intracare, dat volop bezig is met de virusproblematiek.

Marco de Bruin van Equilibrium Capital / Revol Greens op bezoek bij Dry Hydroponics. Rechts de nieuwste 'floater'

Kris Goen en Rob Gevers, nieuw bij Syngenta