Rob Sandberg, De Gier Systems:

"We zijn er klaar voor"

Tholen - 2019 was een goed jaar voor De Gier Systems. Er is geïnvesteerd in nieuwe producten, het verbeteren van de productie en in assemblagelijnen. Algemeen directeur Rob Sandberg is tevreden: “De afgelopen jaren zien we een enorme groei en hier zijn wij trots op. De investeringen, die we gedaan hebben, staan garant voor de toekomst waarin we verdere groei voorzien. We zijn er klaar voor.”


v.l.n.r. Nathalie van den Ende en Martijn van Winden van Kubo met Wouter Heezen en Priya Harnam-Kalpoe van De Gier Systems.

Klanttevredenheidsonderzoek
Sales & Marketing directeur Wouter Heezen: “De resultaten van dit klanttevredenheidsonderzoek geven ons handvatten om de service naar onze klanten te verbeteren. Op meerdere aspecten scoorde De Gier Drive Systems in verhouding tot haar concurrentie het hoogst, waaronder: afzet, leverbetrouwbaarheid, responstijd op vragen, garantietermijn en  levensduur, de klantfocus en de vertrouwensrelatie.

Wij zijn vooral gemotiveerd zaken nog verder te verbeteren en te ontwikkelen. Momenteel wordt werk gemaakt van verschillende verbeterpunten, zoals online en offline productinformatie.”

Kubo
Een groot aantal klanten deed mee aan het onderzoek. Om de respons te vergroten, werd er een iPad verloot onder de deelnemers van het onderzoek. Martijn van Winden van Kubo is als winnaar uit de bus gekomen. Martijn van Winden, de Servicemanager bij Kubo en Nathalie van den Ende kwamen langs bij De Gier Drive Systems om de iPad in ontvangst te nemen.

Uiteraard werd er van deze gelegenheid gebruik gemaakt om ze rond te leiden door de geheel vernieuwde fabriek.  Martijn: “Het is fantastisch om te zien hoe De Gier Drive Systems zich heeft ontwikkeld en dat alles hier in huis wordt geproduceerd.”

Voor meer informatie:
De Gier Drive Systems
sales@degier.nl
www.degier.eu


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven