Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ram Gopal aan de slag voor Shakti Cocos

Extra oren en ogen in de kokossubstraatproductie

Shakti Cocos is ontstaan uit Van der Gaag Potgrond, een familiebedrijf met meerdere generaties ervaring in potgrond en substraten voor de professionele tuinbouw. Met de opkomst van kokos als substraat in de jaren tachtig ontstond de behoefte om controle te hebben over kwaliteit, productontwikkelingen en leverbetrouwbaarheid. Vanuit dit besef is Shakti Cocos opgericht met eigen vestigingen in India en Sri Lanka om de betrouwbaarheid te waarborgen.

Shakti Cocos is een bedrijf met een lange geschiedenis, maar is relatief onbekend op de wereldmarkt. Sinds twee jaar worden de kokosproducten verkocht en vermarkt onder de naam Shakti Cocos. Eerder gebeurde dit alleen via verschillende potgrondbedrijven.

Nu, ongeveer 30 jaar na de oprichting van het bedrijf, groeit de wereldwijde vraag naar betrouwbare kokos als grondstof en als substraat nog steeds. Met deze groei is ook de noodzaak om de productie en de kwaliteit onder controle te houden evident. Om deze groei bij te houden, investeerde Shakti Cocos in India om materiaal in de juiste kwaliteit en het juiste volume veilig te stellen, door Ram Gopal aan te nemen.

Gopal zal opereren vanuit het kantoor van Shakti Cocos in Coimbatore in India. Zijn ervaring van meer dan twintig jaar in de kokoshandel is een welkome aanvulling voor het bedrijf en een solide basis om klaar te zijn voor de toekomst. Hij woont en werkt in het hart van de Indiase kokoshandel en zal de ogen en oren zijn voor Shakti Cocos, zodat ze de telers kunnen voorzien van het materiaal dat ze nodig hebben.

Voor meer informatie:
Shakti Cocos B.V.
Honderdland 251
2676 LV Maasdijk
Nederland
Publicatiedatum: