Nieuw snackmerk SN!BS gelanceerd op aankomende Fruit Logistica

SN!BS is de naam van het nieuwe snackmerk, dat Rijk Zwaan op de Fruit Logistica 2020 lanceert. “We willen met SN!BS retailers en handelaren in de hele wereld inspireren om de snackcategorie verder te ontwikkelen. Zowel in het productaanbod als op het gebied van verpakkingen hebben we volop ideeën, die wij graag delen. Dat doen we op de beurs en in ons Retail Center in Berlijn, dat uiteraard geopend is tijdens de Fruit Logistica,” aldus Jan Doldersum, Manager Chain & Retail.

Ketensamenwerking
Little & Fresh is een ander concreet voorbeeld hoe ketensamenwerking kan zorgen voor retailsucces volgens het veredelingsbedrijf. De Nederlandse supermarktketen Jumbo, The Greenery, biologische telers en Rijk Zwaan ontwikkelden samen dit concept, dat in augustus dit jaar geïntroduceerd is. De kleinere, biologisch geteelde en onverpakte groenten zijn bedoeld voor voornamelijk één- en tweepersoonshuishoudens die minder voedsel willen verspillen. 

Rijk Zwaan bouwt dit soort concepten met partners voortdurend uit. Dat geldt onder meer voor Salanova sla en Salanova Teenleaf. Ook de puntpaprika Sweet Palermo bereikt inmiddels wereldwijd consumenten.

Voor meer informatie:
Rijk Zwaan Nederland
rijkzwaannederland@rijkzwaan.nl   
www.rijkzwaan.nl

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven