Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Harvest of Health met tomaten in kerstsferen

In de maand december, zo na Sinterklaas en richting Kerst, trekt Harvest of Health het kerstregister weer open. Dit met een luxe sleeve over de dozen en met in elke doos recepten voor de drie soorten tomaten in de Harvest of Health-lijn.

"Heerlijke recepten die men mee kan nemen bij aankoop van de trossen en thuis kan bereiden. Elke productlijn, mini-troscherry, cocktailtomaat en trostomaat heeft een recept dat goed past bij het formaat en de smaak van de tomaat", aldus het team van Harvest of Health dat hiermee hoopt de eindklanten te inspireren met mooie en indrukwekkende gerechten voor de decembermaand.

Van links naar rechts: recept tomatentrifle met knoflook croutons, recept panzanella met cocktail trostomaten en recept cannelloni met spinazie, ricotta en geroosterde trostomaten

Op http://www.harvestofhealth.nl/nl/recepten/ zijn de receptmogelijkheden voor de Harvest of Health-tomaten ook te vinden. 

Voor meer informatie:
Harvest House
www.harvesthouse.nl 
[email protected] Lans

Leo van der Lans
[email protected] 

 

Publicatiedatum: