nieuwe 4-vaksschaal voor witlofkropjes

Quality Growers Holland helemaal klaar voor de Kerst

Met de Kerstdagen in zicht heeft Telersvereniging Quality Growers Holland haar verpakkings-assortiment en website weer helemaal aangepast. Nieuw is een zwarte 4-vaksschaal, gevuld met vier fijne witlofkropjes. Zeer goed geschikt voor een mooie ham/kaas witlofschotel en ideaal voor een tweepersoons huishouden. De kropjes wegen te samen ongeveer 4 ons, wat helemaal tegemoet komt aan de aanbevolen hoeveelheid van 2 ons groenten per persoon per dag. 

Deze zelfde schaal kan uiteraard ook gebruikt worden voor roodlof. Speciaal voor de feestdagen is er tevens een roodlof flowpackverpakking, welke ook gemixt kan worden met witlof, waardoor een zogenaamde Ajax-verpakking ontstaat. Al het lof is uiteraard van hoge kwaliteit en duurzaam geteeld. Verpakt witlof van Quality Growers Holland geeft sowieso een veel betere houdbaarheid, versheid en knapperigheid, een betere smaak en een bewezen betere omzet per m2 schapruimte.

Op de website is dit allemaal te zien, evenals al het nieuws over de Facebook-campagne “I love witlof”. Ook alle nieuwe verpakkingen voor bestemmingen als Duitsland, Denemarken, Italië, Slowakije, Tsjechië en Rusland staan er nu op. Uiteraard kunnen alle verpakkingen aangepast worden in de stijl die u wenst. Quality Growers Holland kan dit snel en goed voor u verzorgen, want ze heeft een eigen communicatiedeskundige en ontwerper in huis. 

Voor de echte witloffans is ons Kerstmenu met witlof in iedere gang te vinden op www.qualitygrowersholland.nl onder de rubriek “Recepten”. Van voorgerecht, soep, bijgerecht, hoofdgerecht tot en met het nagerecht, elke gang bevat als belangrijk ingrediënt witlof. De recepten zijn bijvoorbeeld handig voor degenen die met de hele familie een compleet Kerstmenu in elkaar willen zetten, bestaande uit meerdere gangen. Verdeel de taken; de gerechten zijn gemakkelijk te maken en uitstekend geschikt om van te voren voor te bereiden. De telers geven er ook nog een bijpassend wijnadvies bij, dus wat kan er dan nog mis gaan? En vergeet het niet met de Kerst:
“All you need is lof!”

Voor meer informatie:
Telerscoöperatie Quality Growers Holland U.A.
Koggeweg 5
1606 ML Venhuizen
Tel.: 0031 (0) 228 - 541245
Fax.: 0031 (0) 228 - 543444
K.v.K.nr.: 37084263


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven