Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Shredder komt bij telers zelf steeds meer in beeld"

Tholen - Vorige week waren Marcel van der Graaf en Stef van der Linden van Hortimat op de International Floriculture Trade Fair. Die beurs is vooral op bloemen georiënteerd. Maar Hortimat is óók van de machines voor potplanten, groenten en transportbanden/rollenbanen.

Dus op IFTF geen BioBull in de stand. Marcel van der Graaf, Hortimat: "Onze BioBull heeft dit jaar veel aandacht gehad. Vooral in de groententeelt is de shredder dit jaar veel in beeld is geweest. De aanvragen kwamen vooral van telers die het risico op het binnenhalen van plagen in de kas willen reduceren. Door met eigen machines en materialen te werken, kunnen ze mogelijke besmettingen reduceren."

Stef van der Linden: "Bovendien ben je met eigen materiaal natuurlijk onafhankelijk van de planning van anderen. Je hebt het zelf in de hand en hoeft geen rekening te houden met andere telers. Je eigen machine is inzetbaar op je eigen tijd."

Voor meer informatie:
Hortimat
+31(0)174 38 71 10
+31(0)174 21 39 94