Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
ERP Marktleider Aptean vergroot cloud capaciteit en Europees bereik

Aptean neemt Schouw Informatisering over

Aptean, een wereldwijde leverancier van bedrijfskritische softwareoplossingen, heeft vandaag de overname aangekondigd van het Nederlandse Schouw Informatisering, een full-service ERP leverancier voor voedingsmiddelenbedrijven. De acquisitie van Schouw is de nieuwste investering in food specifieke ERP, waarmee Aptean haar aanbod en geografisch bereik vergroot. Voor haar klanten en medewerkers verstevigt Schouw hiermee haar leidende positie in de lokale markt.

Schouw is al 21 jaar een belangrijke speler en ondersteunt klanten in de food- en agrisector rechtstreeks in de Benelux en via een partnernetwerk over de hele wereld. Schouw biedt uitgebreide food specifieke bedrijfsbrede softwareoplossingen, waaronder Foodware 365, gebaseerd op het Microsoft Dynamics 365 platform. Het Foodware 365 platform ondersteunt foodklanten in hun dagelijkse bedrijfsvoering en genereert data, dat zorgt voor de borging van leverbetrouwbaarheid, vergaande transparantie in de supply chain en een beter inzicht in marktfluctuaties.

Met de overname van Schouw versnelt Aptean de uitbreiding van haar productportfolio en het geografische bereik van cloud oplossingen in de voedingsmiddelenindustrie.

“De toevoeging van Schouw aan onze Aptean familie bevordert onze missie om wereld marktleider te worden van food specifieke bedrijfssoftware”, aldus TVN Reddy, CEO van Aptean. “Met hun platform gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 technologie en de geavanceerde data management mogelijkheden - specifiek ontwikkeld voor unieke uitdagingen van voedingsmiddelenbedrijven - is het duidelijk dat Schouw voorop loopt als het gaat om softwareoplossingen voor de food. De overname van Schouw zorgt voor een betere positionering van Aptean om wereldwijd de beste software te kunnen bieden voor voedingsmiddelenbedrijven.”

Aptean en Schouw stellen klanten in staat hun bedrijf beter te managen vanuit strategische, tactische en operationele perspectieven, zodat zij slimmer, weloverwogen beslissingen kunnen nemen.

“Al 21 jaar lang is Schouw een belangrijke speler in de niche van Food en IT, met een merk dat in de hele Europese markt bekend staat om kwaliteit en innovatie”, aldus John Schouw, voormalig eigenaar van Schouw Informatisering. “Met deze overname kunnen onze klanten en medewerkers profiteren van mondiaal beschikbare oplossingen en resources, zodat we lokaal beter in staat zijn om onze klanten nog meer waarde te bieden en hen sneller en beter te ondersteunen in hun informatisering behoeften. Hiermee is de continuïteit van hun strategische keuze voor Foodware 365 verder verstevigd in deze snel veranderende wereld. We kijken ernaar uit om te groeien binnen de Aptean familie.”

Voor meer informatie
Kristin Agnelli
Vice President, Marketing
Aptean
(678) 806-8936
[email protected]

Steven Doesburg
CEO
Schouw Informatisering
+31 (0)76 504 25 20
[email protected]

 

 

Publicatiedatum: