Fotoreportage: Opendagen Sarco, Actitec en Smurfit Kappa

Tholen - Donderdag 31 en vrijdag 1 november waren de open dagen van Sarco, Actitec en Smurfit Kappa Machine Systems op het bedrijf van Actitec in het Zeeuwse Kapelle.Klik hier om de fotoreportage te bekijken. 

Op de open dagen waren verschillende nieuwe machines te zien zoals o.a. de Egatec End of Line Solution. Deze krattenvullers zijn geschikt voor alle soorten punnets - flow wrapped, strech wrapped, stretch wrapped, net wrapped - en clamshels etc., verpakt in open trays, plastic of karton. De machine is eenvoudig en efficiënt te integreren in bestaande verpakkingslijnen.Klik hier om de fotoreportage te bekijken. 

De Manter AutoPack
De automatische verpakker voor enkele net-. jute- en papieren zakken. De machine is een combinatie van de Bagplacer en de SemiPack, bovendien is hij aan te sluiten op alle weegmachines.

De Actitec Dekselapplicator
De dekselapplicator is bedoeld voor het aanbrengen van een voorgefabriceerd, nauwsluitend deksel op een open-top doos. De deksels worden platgevouwen aangeleverd en op de machine gezet. De machine neemt telkens een deksel uit het magazijn, vouwt het open en plaatst het deksel op de doos. Het deksel hoeft niet veel groter te zijn dan de doos, zoals bij handmatig dekselen, maar kan exact passend worden aangebracht. De deksel-applicator werkt met een snelheid tot 20 dozen per minuut.

ILAPAK Carrera Smart 500 Flowpacker
Een elektronische machine op instapniveau; volledig PLC bediend met een intuïtief HMI: De beste flowpacker voor een kleine reeks toepassingen; gemakkelijk en snel te bedienen, waarbij verpakkingsafmetingen te veranderen zijn.

De Actitec Lintprinter
Een robuuste thermische printer wordt in een stofdichte omkasting aan de verpakkingsmachine gebouwd. Als de verpakkingsmachine een zak door de naaimachine voert, wordt meteen het benodigde stuk meelooplint aangevoerd en geprint. 

Daarnaast waren diverse verpakkingsmaterialen te zien zoals het High Stretch Wikkelnet, diverse soorten netverpakkingen, clipdraad en wijnglaslabels; een kunststof of biologisch label dat wordt bevestigd door middel van het clipdraad of ultrasone sluiting aan een netverpakking.

Ook werden een aantal occasions tentoongesteld zoals de Ilapack Vegatronic500 en een RVS opvoerband.

Aan het eind van de dag was iedereen van harte welkom om een frietje te komen eten in de frietkraam.

Klik hier om de fotoreportage te bekijken.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven