Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Opening huisvestingslocatie arbeidsmigranten in voormalige boerderij

Vrijdag 4 oktober is de huisvestingslocatie Grijpestijn aan de Hoekeindseweg te Bleiswijk geopend. In de historische voormalige boerderij heeft VZM Uitzendgroep ruimte voor 22 arbeidsmigranten gerealiseerd. Deze arbeidsmigranten zijn werkzaam bij glastuinbouwbedrijven in en rond Bleiswijk.

Een goede huisvesting draagt bij aan het woongenot en daarbij ook aan de motivatie en fitheid van de medewerkers. Omdat er nauwelijks goede huisvestingslocaties voorhanden waren, heeft VZM het initiatief genomen om een bestaand pand hiervoor geschikt te maken. AAB heeft hierbij gezorgd voor de benodigde vergunningen.

De boerderij is opgedeeld in 4 opzichzelfstaande sfeervolle appartementen. Elk appartement heeft een eigen huiskamer, keuken, douche en toilet. VZM doet al het nodige om de goede sfeer, orde en netheid te bewaren. De nieuwe bewoners zijn trots op hun nieuwe huisvesting en voor hen voelt het als een tweede thuis waar ze prettig wonen.

Bij AAB weten we dat een goede huisvesting met een goed beheer noodzakelijk is. AAB is op de hoogte van de wetgeving en normen en weet als geen ander hoe belangrijk het leefklimaat voor de bewoners als ook de omgeving is. AAB is de aangewezen partner als het gaat over realiseren van huisvesting voor arbeidsmigranten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Alwin van Ruijven, bereikbaar op:
Telefoonnummer: 0174 - 637 637
E-mail: a.vanruijven@aabnl.nl

Voor meer informatie:
AAB
www.AABnl.nl

Publicatiedatum: