Vrijdag 4 oktober is de huisvestingslocatie Grijpestijn aan de Hoekeindseweg te Bleiswijk geopend. In de historische voormalige boerderij heeft VZM Uitzendgroep ruimte voor 22 arbeidsmigranten gerealiseerd. Deze arbeidsmigranten zijn werkzaam bij glastuinbouwbedrijven in en rond Bleiswijk.

Een goede huisvesting draagt bij aan het woongenot en daarbij ook aan de motivatie en fitheid van de medewerkers. Omdat er nauwelijks goede huisvestingslocaties voorhanden waren, heeft VZM het initiatief genomen om een bestaand pand hiervoor geschikt te maken. AAB heeft hierbij gezorgd voor de benodigde vergunningen.

De boerderij is opgedeeld in 4 opzichzelfstaande sfeervolle appartementen. Elk appartement heeft een eigen huiskamer, keuken, douche en toilet. VZM doet al het nodige om de goede sfeer, orde en netheid te bewaren. De nieuwe bewoners zijn trots op hun nieuwe huisvesting en voor hen voelt het als een tweede thuis waar ze prettig wonen.

Bij AAB weten we dat een goede huisvesting met een goed beheer noodzakelijk is. AAB is op de hoogte van de wetgeving en normen en weet als geen ander hoe belangrijk het leefklimaat voor de bewoners als ook de omgeving is. AAB is de aangewezen partner als het gaat over realiseren van huisvesting voor arbeidsmigranten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Alwin van Ruijven, bereikbaar op:
Telefoonnummer: 0174 - 637 637
E-mail: a.vanruijven@aabnl.nl

Voor meer informatie:
AAB
www.AABnl.nl