Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Special Dienstverlening van start

In oktober hebben we weer een nieuwe Special en staat het onderwerp 'Dienstverlening' centraal. Op een speciale plaats op de websites en nieuwsbrieven zullen dagelijks artikelen over deze branche gepubliceerd worden en dat geldt voor zowel Groentennieuws.nl en BPnieuws als onze internationale nieuwsbrieven FloralDaily en HortiDaily.

Dienstverlening
Dienstverlening is een breed onderwerp. Alle bedrijven immers, die een bepaalde dienst of service bieden, kunnen daaronder geschaard worden, zoals: advies-, uitzend-, reclame- en expertisebureaus. En wat te denken van de bedrijven die meedenken en -doen op het gebied van aardwarmte, CO2, waterzuivering en meer. Ook onderzoeksinstellingen en dienstverleners tijdens de teeltwissel kunnen in deze rubriek op bijzondere aandacht rekenen.

T/m 31 oktober
De Special Dienstverlening duurt tot en met 31 oktober. Een maand adverteren in het specialblok in een van de Nederlandstalige nieuwsbrieven kost €900. Op de internationale nieuwsbrieven kost deze positie € 1100. Stuur een mailtje voor meer informatie.

Publicatiedatum: