HortiContact maakt eerste themagebieden bekend

"De tijd van lange paden is voorbij"

De glastuinbouwbeurs HortiContact heeft een aantal themagebieden voor de 2020-editie bekend gemaakt: Innovatiezone, Big data, Artificial Intelligence, Medicinale Cannabis, Soft Fruit en Horti Packaging. Het zesde themaplein wordt binnenkort onthuld.

Verder zet HortiContact Next Level in, de nieuwe tweede beurshal van Evenementenhal Gorinchem, voor extra beursruimte. HortiContact vindt plaats op 18, 19 en 20 februari 2020 in Evenementenhal Gorinchem.

“De gekozen themagebieden sluiten aan op datgene wat nu actueel is in de tuinbouwsector, met name in de glastuinbouw. Door het toevoegen van themagebieden op de beursvloer wordt al snel duidelijk waar de bezoeker specifieke informatie kan vinden over een bepaald thema. Hierdoor kunnen bezoekers zich beter oriënteren en wordt hun beursbezoek efficiënter ingericht.

Exposanten die zich willen aansluiten bij één van de themagebieden kunnen met ons contact opnemen. Bovendien wordt de gehele beursvloer speelser dan voorheen ingericht. De tijd van lange paden zijn voorbij”, zegt Marielle Schonewille namens beursorganisator Easyfairs Nederland.

Vernieuwde bovenverdieping: Next Level
Een paar weken geleden is de vernieuwde bovenverdieping van Evenementenhal Gorinchem in gebruik genomen. Er is een half jaar lang gewerkt aan een tweede beurshal. Onder de naam ‘Next Level’ wordt deze beurshal onder meer ingezet voor beurzen die qua invulling ook ‘next level’ gaan, zoals HortiContact. Om een goede connectie te creëren tussen beide beurshallen, zijn er twee nieuwe roltrappen en een vaste trap geplaatst. De vernieuwde bovenverdieping bestaat in totaal uit 5.800 vierkante meter aan beursvoer en congresruimte.

Praktische informatie HortiContact 2020
De zeventiende editie van HortiContact is op 18, 19 en 20 februari 2020. www.horticontact.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.