Informatie in wereldtalen voor telers én investeerders

Debets Schalke toont talenknobbel

Kassen bouwen, dat kunnen ze bij Debets Schalke. Zeker ook internationaal en daar komt ook het spreken van een woordje over de grens bij kijken. In onder meer het Chinees, het Turks en Russisch deelt het bedrijf informatie voor zowel telers als investeerders, die laatsten vaak nog zonder veel ervaring in de tuinbouw.

"Niet alleen als internationale turn-key kassenbouwer blijven wij ons ontwikkelen, maar ook online gaan wij met de tijd mee. Via onze website willen wij onze klanten nog beter van informatie voorzien door onze mondiale kassenbouwprojecten en oplossingen op een duidelijkere manier presenteren”, zegt Dylan Schalke, eigenaar van Debets Schalke over de deze zomer gelanceerde nieuwe website www.debetsschalke.com 

“De afgelopen jaren is ons bedrijf zich meer gaan focussen op mondiale turn-key kassenbouwprojecten, oftewel grootschalige projecten waarbij wij niet alleen de kas maar ook alle benodigde installaties en teeltbenodigdheden leveren.

We bestaan al meer dan 30 jaar en we zijn ooit begonnen met de verkoop van uitsluitend kassen, zowel nieuw als gebruikt. Inmiddels is ons bedrijf gegroeid tot een internationale kassenbouwer van nieuwbouw turn-key projecten in Europa, het Midden-Oosten en Azië.

Op dit moment hebben we grootschalige (turn-key) projecten in onze portefeuille in verre landen als Azerbeidzjan, China, Irak, Turkmenistan en Saudi Arabië en hebben we dit jaar kassen geëxporteerd naar landen als Hongarije, Armenië, Australië en zelfs de Bahama’s. Daarnaast wordt er ook nog dichterbij huis gebouwd in landen als Nederland, Engeland, Frankrijk en Duitsland."

Voor meer informatie:
Debets Schalke
Havenstraat 49
2681 LC MONSTER
inof@debets.nl
www.debetsschalke.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven