Topsector T&U Innovation Prize

€ 25.000 te vergeven aan meest innovatieve start-up

Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen (T&U) nodigt startups en scale-ups uit die aantoonbaar de efficiëntie van voedselproductie in een kasomgeving kunnen verhogen. De uitdaging staat open voor start-ups of scale-ups die innovatieve technologieën integreren in een eindproduct en bij voorkeur werken aan duurzaamheid of circulariteit.

Het winnende team ontvangt een onderzoeksbudget bij Wageningen University & Research ter waarde van € 25.000 om de innovatie ook echt te gaan realiseren. Daarnaast krijgt de winnaar begeleiding op maat van een T&U innovatie-makelaar (20 uur ter waarde van € 2.500 euro). Als extra prijs biedt StartLife, een toonaangevende start-up incubator op het gebied van food en agtech, een wildcard aan voor het StartLife Accelerate Program van februari 2020.

Aanmelden
De deadline voor het aanmelden is 15 september 2019. Een deskundige jury buigt zich over de inzendingen en maakt een selectie van de startups en scale-ups die hun idee voor de jury mogen pitchen.
Startup Afternoon De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Startup Afternoon op 12 december in het World Horti Center in Naaldwijk. Tijdens deze bijeenkomst delen gevestigde bedrijven, startups en scale-ups van binnen en buiten de tuinbouw hun kennis, netwerk en nieuwste innovaties. Topsector T&U organiseert deze bijeenkomst samen met het innovatieplatform HortiHeroes. Geïnteresseerden kunnen zich nu al aanmelden voor de Startup Afternoon via de Early Bird Registratie.

Kijk voor meer informatie over de challenge Topsector T&U Innovation Prize op www.TopsectorTU.nl. Neem voor meer informatie contact op met Michiel Roelse, operationeel directeur van TKI T&U, via m.roelse@tkitu.nl of +31 6 51407623.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.