Week van La Tomatina

Tommy Teler gaat kinderen ‘bestoken’ met Tomberry-tomaten

Op dinsdag 27 augustus trekt Tommy Teler in zijn VW Pick Up door het Westland en bezoekt de hele dag locaties voor buitenschoolse opvang (BSO’s) in het Westland.  In de week van La Tomatina wil hij op zijn manier kinderen ‘bestoken’ met tomaten. Niet door ermee te gooien, maar door de kinderen te laten proeven van die lekkere en supergezonde Tomberry-tomaten.

Tomaten zijn supergezond en dat geldt dus ook voor de Tomberry: ’s werelds kleinste tomaat.  Een uniek tomaatje en in West-Europa alleen gekweekt door Littletom in Poeldijk. Eminent Food zet de Tomberry vervolgens wereldwijd af. 

Tommy Teler is de ambassadeur van Littletom. Hij bezoekt deze zomer veel markten om de tomaten van Littletom te promoten en daarbij valt het hem op dat kinderen de Tomberry erg lekker vinden. Het kleine tomaatje is makkelijk te eten en een bron van onder meer lycopeen en  bètacaroteen. Het bracht hem op het idee om de tomaat naar kinderen toe te brengen daar waar kinderen niet zo makkelijk zelf naar Tommy Teler toe kunnen komen.

Vanuit dat oogpunt gaat de 'tomatenambassadeur' op dinsdag 27 augustus de Tomberry-tomaten (gratis) uitdelen bij locaties voor buitenschoolse opvang in het Westland. Onder meer in Naaldwijk, ’s Gravenzande, De Lier en Poeldijk.

Die datum is niet toevallig gekozen. Het is dan de week van La Tomatina in het Spaanse Buñol. Daar bekogelen de bezoekers van dit tomatenfestival elkaar met tomaten. "Wij willen daar een draai aan geven door kinderen in Nederland op een andere manier te ‘bestoken’. Niet met tomaten gooien, maar ze lekker opeten!"

Voor meer informatie:
Angelo Damen (Tommy Teler)
www.tommyteler.nl 
www.tomberry.nl   
06-12461338


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven