Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Webinar over omgaan met lastige tijden

De manier hoe men omgaat met of reageert op moeilijke omstandigheden, is voor iedereen verschillend. Sommigen trekken zich terug, terwijl anderen juist behoefte hebben aan zorg en steun. Er zijn ook mensen die graag over hun ervaring praten, terwijl weer anderen de neiging hebben om hun hoofd in het zand te steken. Ondanks deze verschillen doorlopen mensen vaak wel bepaalde fasen wanneer ze geconfronteerd worden met heftige gebeurtenissen zoals verplichte onteigening, verlies van controle over het bedrijf, verlies perspectief, verlies van een dierbare, of gezondheidsproblemen.

Tijdens een webinar op dinsdagavond 26 maart van TABOER bespraken Dik Veefkind, agrarisch coach, trainer en mediator voor agrarisch ondernemers, en Marie-José van de Ven, psycholoog en vrijwilliger bij Zorg om Boer en Tuinder het bovengenoemde. Het webinar stond onder leiding van Helma Vermuë, voorzitter LTO Vrouw en Bedrijf, en behandelde onderwerpen zoals omgaan met tegenslagen, verlieservaringen, verdriet en gevoelens van rouw.

Lees hier de brochure Verlies- en rouwverwerking en kijk hier het webinar van TABOER terug.

Publicatiedatum: