6e editie, 24-26 september 2019, Zwaagdijk

Seed meets Technology: focus op kool, aandacht voor ontwikkelingen gewasbescherming

Eind september (week 39) komt de gehele (inter)nationale zaadwereld weer richting Seed Valley in West-Friesland om de nieuwste ontwikkelingen op zaadgebied te ontdekken. Onder deze dagen valt ook Seed meets Technology; meeting point tijdens week 39.

Seed meets Technology biedt een platform aan bedrijven die actief zijn in de zaadindustrie. Deelnemers tonen er hun nieuwste producten en diensten, van zaadverwerkingsmachines tot aan leveranciers van laboratoria. Alles wordt uit de kast getrokken om een innovatief, zaadgericht en informatief evenement op te zetten.Interactieve stands en lezingen
Het evenement vindt dit jaar plaats van dinsdag 24 tot en met donderdag 26 september 2019. Naast een beurs met interactieve stands is er ook een programma met diverse lezingen over o.a. ontwikkelingen in de gewasbescherming (toekomstvisie 2030), het monitoren van klimaat, de teelt op water en de inzet van sensoren.

Dit jaar is de samenwerking opgezocht met Plantum om een sterk programma op te zetten. Naast het binnenprogramma worden er op de buitenvelden nieuwe rassen toegelicht in tientallen gewassen en zijn er teelt op water systemen- en gewassen te vinden. Kortom: alles op het gebied van zaad op één plek.

Het evenement is gratis te bezoeken, maar voor zowel een bezoek aan de beurs als het bezoeken van programmaonderdelen, is een online registratie vooraf verplicht. Aanmelden kan gemakkelijk via www.seedmeetstechnology.com

Deelnemen als standhouder
Als bedrijf is het nog steeds mogelijk om als standhouders deel te nemen aan het evenement, maar wees er wel snel bij. Deelnamemogelijkheden bestaan naast een stand of demoveld ook uit de huur van een trading table. Bedrijven kunnen in dat geval zelf kiezen welke dag(en) ze aanwezig zijn en betalen een vast bedrag per dag.

Voor meer informatie:
Seeds meet Technology
www.seedmeetstechnology.com/  
info@seedmeetstechnology.com 

Adres: Tolweg 13, Zwaagdijk
Openingstijden: 9:00 – 17:00 uur


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven