Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
De Ruiter Premier League Event

Telers dagen elkaar uit met tafelvoetbal en tonen traptechniek

Het mag algemeen bekend zijn dat veredelingsbedrijf De Ruiter twee gele blokpaprika’s vernoemt heeft naar beroemde voetbalstadions. San Siro, ook het stadion van AC Milan en Sardinero, vernoemd naar de thuisbasis van Real Racing Club de Santander. De link met voetbal is dus snel gemaakt en daarom organiseerde De Ruiter gisteren het De Ruiter Premier League Event, speciaal voor telers van gele paprika. Het De Ruiter Premier League Event stond helemaal in het teken van voetbal, sportiviteit en natuurlijk kennis uitwisselen.

Aan het einde van de middag verzamelden 25 telers en andere professionals uit de branche zich bij het De Ruiter Experience Center. Na een welkom door Franky van Looveren (De Ruiter salesmanager Benelux) namen de gasten en mensen van De Ruiter uitgebreid de tijd om met elkaar van gedachten te wisselen over de huidige markt in het segment van gele blokpaprika’s. Arend van Silfhout (De Ruiter Market Development) gaf bovendien een presentatie over de prestaties van San Siro. Daarbij vertelde Arend onder andere over de ‘San Siro Summer Size’: dit ras behoudt juist in de zomer zijn gewicht en grofheid.

Competitie
Na afloop van deze kennissessie daagde De Ruiter alle aanwezigen uit voor een sportieve competitie. Binnen namen de gasten het tegen elkaar op in een tafelvoetbalcompetitie, terwijl buiten gestreden werd om de eerste plaats in schoten op het doel. Uiteraard niet zomaar een doel, maar een speciaal doel voor de Premier League in Paprika.

Kennelijk zit voetbaltalent in de familie, want Ronald van den Bosch en zijn neef Luc (beiden van Walero) vielen in de prijzen. Ronald won met schoten op het doel en Luc veroverde na een spannende finale de eerste prijs in de tafelvoetbalcompetitie. 

De middag werd afgesloten met een smakelijke en gezellige barbecue. De Ruiter kijkt met plezier terug op dit Premier League Event. Duco de Ruiter (accountmanager De Ruiter): "Het is altijd leuk om elkaar in een ontspannen setting te ontmoeten en bij te praten. Dat houden we er zeker in."



Voor meer informatie:
De Ruiter Seeds
www.deruiterseeds.com
info@deruiterseeds.nl

Publicatiedatum: