“De afgelopen jaren zijn we steeds meer complexe projecten samen gaan doen"

Van der Hoeven Horticultural Projects en Patron Agri Systems slaan handen ineen

De directies van Van der Hoeven Horticultural Projects en Patron/Enthoven Techniek zijn overeengekomen dat Patron/Enthoven per direct verder gaat als onderdeel van Van der Hoeven. Afgelopen vrijdag hebben Martin Steentjes en Peter Spaans van Van der Hoeven en Ronald Begelinger van Patron/Enthoven het personeel van beide bedrijven geïnformeerd over de overname.


Peter Spaans, Ronald Begelinger en Martin Steentjes

De overname van Patron/Enthoven sluit aan bij de groeiambitie van Van der Hoeven. Met de verbreding van het dienstenpakket wil Van der Hoeven een sterkere positie in de markt vergaren. Als buren in Den Hoorn en complementaire bedrijven in de branche werken ze al jaren samen binnen tuinbouwprojecten over de hele wereld. Deze samenwerking zal nu worden geïntensiveerd. 

Peter Spaans, directeur Van der Hoeven Horticultural Projects: “De groeiende markt voor hightech turnkey totaaloplossingen vraagt een steeds verdergaande integratie van alle systemen en installaties. Met deze krachtenbundeling kunnen we nog beter innoveren.”

De integratie van Patron/Enthoven binnen de organisatie van Van der Hoeven wordt gefaseerd aangepakt, waarbij Ronald Begelinger als directeur van Patron/Enthoven de organisatie in deze transitie zal begeleiden.

Ronald Begelinger, directeur Patron Agri Systems / Enthoven Techniek: “De afgelopen jaren zijn we steeds meer complexe projecten samen gaan doen. Gecombineerd met eenzelfde strategische visie van beide directies heeft dit ertoe geleid dat we als bedrijven op een natuurlijke manier dicht naar elkaar toe gegroeid zijn. De integratie van Patron in Van der Hoeven is het logische vervolg waar beide bedrijven sterker van worden.”

De komende tijd wordt er gewerkt aan de integratie van beide bedrijven. Zij benadrukken dat de huidige dienstverlening op de gebruikelijke wijze wordt voortgezet.

Voor meer informatie:  
Van der Hoeven Horticultural Projects
www.vanderhoeven.nl
info@vanderhoeven.nl 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.