Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

samen op de Australische markt

PB tec en Powerplants Australia kondigen strategische samenwerking aan

PB tec uit Maasdijk en Powerplants Australia, gevestigd te Melbourne, gaan samenwerken op de de Australische markt. Beide organisaties ontwikkelen geavanceerde oplossingen in elektrotechniek, watersystemen, belichting en automatisering voor tuinbouwbedrijven over de hele wereld.

Koen Brabander van PB tec: “Deze samenwerking biedt PB tec een unieke kans om te groeien op de Australische markt. Een lokale aanwezigheid in Australië zorgt niet alleen voor een snellere en betere service. Deze strategische samenwerking zal beide bedrijven verder versterken om te concurreren op het gebied van ingewikkelde technische uitdagingen op het gebied van het minimaliseren van watergebruik en het verbeteren van technologie in de Australische tuinbouwsector.” Met Powerplants als lokale speler zal PB tec haar inzicht in de Australische wetgeving verbeteren, waardoor de bedrijfsvoering op locatie nog beter en efficiënter wordt. 

Carl van Loon van Powerplants is ook enthousiast over de strategische samenwerking: “Het is een groot compliment om gekozen te worden door PB tec in hun wereldwijde expansie. Niet alleen dat, het zal ons ook in staat stellen om eerder door te gaan met onze plannen voor uitbreiding naar Azië. Maar het grootste voordeel voor Powerplants is de uitgebreide ervaring die Powerplants nu kan gebruiken voor grote en complexe tuinbouwprojecten. Mijn zakenpartner Simon Gomme en ik kijken ernaar uit om het bedrijf te blijven leiden, maar met meer financiële middelen. Ons team van medewerkers en aannemers is ook enthousiast om deel uit te maken van een veel groter bedrijf dat hun bijdrage waardeert en hen meer kansen biedt. We hebben onlangs ons 25-jarig jubileum gevierd en kijken nu uit naar de volgende 25 jaar van groei in het bedienen van de tuinbouwsector in Australië en in het buitenland”, aldus Van Loon.

 

Voor meer informatie:
PB Tec
www.pb-tec.com
info@pb-tec.com

 

 


Powerplants
03 8795 7750
sales@powerplants.com.au
www.powerplants.com.au 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven