Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Demodagen Rijk Zwaan in Fijnaart

Zevenhonderd nieuwe én commerciële rassen bekijken, beoordelen en proeven

Van 17 juni tot en met 5 juli zijn de demovelden van Rijk Zwaan in Fijnaart weer open voor bezoek. Daar zijn van twintig gewassen maar liefst zevenhonderd nieuwe én commerciële rassen te bekijken, beoordelen en te proeven.

In de persoonlijke rondleiding kunnen bezoekers aangeven waarnaar hun interesse uitgaat. Bijzonder is volgens Rijk Zwaan Cabbisi™, een innovatieve mini-spitskool bedoeld voor salades.

Violet & Luca, een unieke mix van paarse en witte koolrabi is ook op het demoveld te vinden, net als de Knox™-sla en Salanova®-sla en rassen die specifiek geschikt zijn voor Convenience toepassingen en hydroponic en organic teelt.

Tot slot presenteert Rijk Zwaan vele nieuwe rassen in bladgewassen zoals spinazie, rucola, snijbiet en veldsla.

Na de rondleiding praten de adviseurs, chainmanagers en andere contactpersonen van Rijk Zwaan in de demoruimte graag verder over hoe zij samen kunnen innoveren met de bezoekers, natuurlijk onder het genot van een hapje en drankje.

Locatie
Rijk Zwaan Fijnaart
Eerste kruisweg 9
4793 RS Fijnaart 
Bekijk de locatie hier op Google Maps

Hygiëne
Tijdens de demodagen ontvangt Rijk Zwaan bezoekers uit de hele wereld. Om verspreiding van ziektes te voorkomen, zijn op het demoveld ontsmettingsmatten te vinden. Daarnaast vraagt het veredelingsbedrijf bezoekers om met schone schoenen naar het evenement te komen. Plastic overschoenen, laarzen en regenkleding zijn op locatie beschikbaar.

Voor meer informatie: 
Rijk Zwaan Nederland
rijkzwaannederland@rijkzwaan.nl   
www.rijkzwaan.nl

Publicatiedatum: