Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Raming 16%

Fruit Attraction Madrid rekent op flinke groei internationale deelnemers

Vijf maanden voor Fruit Attraction Madrid 2019 raamt de organisatie een groei van 16% in het aantal internationale bedrijven dat deel zal nemen. De handelsbeurs zich richt op de internationale AGF-sector van 130 landen. 

De elfde Fruit Attraction wordt van 22 tot 24 oktober naar verwachting bijgewoond door 1.800 bedrijven en 90.000 professionals uit 130 landen. Dat maakt het tot een van de belangrijkste evenementen voor de handel in verse AGF en tot een belangrijke ontmoetingsplek. 

Opvallend dit jaar zal de merkbare toename van de grootte van het beursterrein zijn, met momenteel stands op 13.728 m2 en het aantal buitenlandse bedrijven dat meedoet. Naast een sterke Europese deelname van landen als Nederland, Frankrijk, Italië, het Verenigd Koninkrijk, Portugal en Polen, en een sterke groei van de Griekse betrokkenheid, zijn landen als Chili, Brazilië, Peru, Costa Rica, Colombia, Argentinië, Zuid-Afrika en de Verenigde Arabische Emiraten een vermelding waard, net als de eerste deelname van Ecuador en Israël. Internationale deelname is goed voor 25% van het totaal.

De beurs wordt georganiseerd door IFEMA en FEPEX in Feria de Madrid halls 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 en 10 en voert dit jaar de slogan “Where Fresh Produce & Innovation meet”. . 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven