Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Coöperatie Hoogstraten introduceert On-the-go concept op Brussels Airport

Steeds vaker kiest de consument bewust voor gezonde voeding. En laat dat nu net de intrinsieke eigenschap zijn van alle producten van Coöperatie Hoogstraten. Verse groenten en fruit worden steeds vaker op verschillende momenten tijdens de dag geconsumeerd: bessen bij het ontbijt, snoeptomaatjes als aperitiefhapje en aardbeien op het werk. Ook om te snacken onderweg biedt Hoogstraten een gezonde, dagverse en gevarieerde productlijn.

The sky is the limit
Samen met Autogrill België introduceert Coöperatie Hoogstraten een nieuw On-the-go concept op Brussels Airport. Zo kunnen reizigers op verschillende plaatsen op de luchthaven genieten van heerlijke Hoogstraten zoete aardbeien, knapperige kersen, hapklare blauwe bessen en snoeptomaatjes De producten zijn niet alleen heel lekker, maar bovendien op en top Belgisch én kraakvers. Ze worden te koop aangeboden in handige, vrolijke bekers met deksel in het ideale formaat voor een kleine snack. Aangeboden in aantrekkelijke displays nodigen ze de reizigers uit om gezond te genieten. Een vitamine boost vóór, tijdens of na de vlucht, kortom ideaal voor onderweg. Hoogstraten, hoogst onweerstaanbaar, zelfs hoog in de lucht.

Voor meer informatie:
Coöperatie Hoogstraten
Loenhoutseweg 59 (Kluis Z.1 - 1050)
2320 Hoogstraten, België
+32 33 40 02 11
sales@hoogstraten.eu 
www.hoogstraten.eu

Publicatiedatum: