Sustainably Grown certificering

Nieuwe certificering voor op water geteelde kruiden

De kruiden en groenten van North Shore zijn door SCS Global Services gecertificeerd als Sustainably Grown en zijn daarmee de eerste producten van hun soort die gecertificeerd zijn onder dit ecolabel.

“Het was voor ons een perfecte match om met SCS samen te werken en de certificering te krijgen," vertelt de productiemanager van North Shore Greenhouses, Tiago Castro.

Om een Sustainably Grown-certificering te ontvangen, moeten agrarische producten voldoen aan strenge eisen rondom milieubescherming, ethische productie, sociale standaarden, productkwaliteit en voedselveiligheid.

Alle soorten gewassen en productiesystemen komen in aanmerking voor een certificering, en de certificering van SCS biedt de transparantie waarop retailers en consumenten kunnen vertrouwen.

“De Sustainably Grown-certificering biedt consumenten de zekerheid dat wat ze eten goed voor hen en voor de wereld is," zegt Kevin Warner, agrarisch manager bij SCS. 

Kevin Warner

"Gecertificeerde agrarische producten, zoals North Shore Living Herbs and Greens, leiden de agrarische sector naar een toekomst met meer sociale en ecologische verantwoordelijkheid."

Voor meer informatie:
SCS Global Services
+1.510-452-8000 
info@SCSglobalservices.com
www.scsglobalservices.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven