Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Productie in Oekraïne opgestart

Agaris Myco breidt productie fase 3 champignonsubstraat uit

De Myco-divisie van Agaris heeft met succes de productie van fase 3 champignon substraat opgestart in zijn productievestiging te Uman, Oekraïne. De bouw van nieuwe tunnels is een volgende belangrijke stap in de ontwikkelingsstrategie van het bedrijf. De Oekraïense champignonteelt groeit razendsnel, waardoor de beschikbaarheid van fase 3 substraat cruciaal is, aldus het bedrijf.

Tegen eind 2019 zal de productiecapaciteit van fase 3 substraat in Uman tot 5.400 ton substraat per maand bedragen. Dankzij deze investering is Agaris Myco de eerste producent die op deze schaal fase 3 champignonsubstraat produceert in Oekraïne. Hierdoor kan beter en sneller ingespeeld worden op de wensen van de klant.

Telers uit Oekraïne en omliggende landen hebben al met het Agaris fase 3 champignonsubstraat gewerkt en de reacties waren volgens Agaris unaniem positief. Het substraat onderscheidt zich door zijn stabiele goede kwaliteit, aldus Agaris.

Over Agaris
Agaris is een toonaangevende leverancier van groeimedia en bestaat uit twee divisies, Horti (substraten voor planten) en Myco (substraten voor champignons). Met een totaal van 13 productievestigingen en 800 werknemers exporteert het bedrijf naar meer dan 60 landen wereldwijd.

De Myco-divisie van Agaris, voorheen bekend als Mykogen, heeft vestigingen in Polen en Oekraïne. Het bedrijf heeft de ambitie om de productiecapaciteit in Uman verder uit te beiden.

Voor meer informatie:
Agaris Belgium NV
Skaldenstraat 7a
9042 Gent, België
T: +32 9 218 03 30
F: +32 9 218 03 31
www.agaris.eu 
myco@agaris.eu 

Publicatiedatum: