Nieuwe algemeen directeur voor Thanet Earth

Chris Butler gaat vanaf 7 mei aan de slag als algemeen directeur bij Thanet Earth Limited. Dat heeft Christopher Mack, voorzitter van het bedrijf, bekend gemaakt. 

"Ik kan bevestigen dat na vier jaar dienst bij Thanet Earth Des Kingsley ons heeft geïnformeerd over zijn voornemen om terug te treden als Managing Director. Hij zal overstappen naar een nieuwe functie in de voedingsindustrie met als voorlopige vertrekdatum 14 juni."

"Namens de Raad van Bestuur van Thanet Earth Limited wil ik Des bedanken voor zijn inzet voor het bedrijf en hem veel succes wensen in de toekomst. Hij heeft toezicht gehouden op de voortdurende ontwikkeling van de site en heeft Thanet Earth door een periode van snelle veranderingen in de markt geleid."

"We verwachten een vlotte overdracht aan de nieuwe Managing Director van Thanet Earth Limited. Daarom ben ik blij te kunnen aankondigen dat Chris Butler vanaf 7 mei aan de slag gaat."


Des Kingsley (links), Chris Butler (rechts)

"Chris werkt al meer dan twintig jaar voor Fresca Group (joint venture partner van Thanet Earth). Zijn laatste functie daar was General Manager van de dienstverleningsafdeling in The Fresh Produce Centre in Paddock Wood. Hij heeft een brede ervaring en opleiding achter de rug met belangrijke leidinggevende functies op het gebied van inkoop, commercie en operations. Dit is een welverdiende promotie en een logische volgende stap voor Chris."

"Velen zullen Chris al kennen, maar hij zal er een prioriteit van maken om zich snel in te werken en om onze klanten, onze telers en het team van Thanet Earth te leren kennen."

"Er is een mooie toekomst in de Britse voedselproductie en de raad van bestuur van Thanet Earth is blij dat Chris is aangesteld om de volgende fase van onze groei te helpen verwezenlijken. Wij wensen hem alle succes toe."

Voor meer informatie:
Thanet Earth
www.thanetearth.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven