Village Farms komt met twee nieuwe tomatenrecepten

Al eens geprobeerd van een tomaat een tulp te maken?

Tulpen horen bij de lente. Dat weet iedereen. Maar lang niet iedereen weet dat van een tomaat een tulp kunt maken. Village Farms, een Amerikaanse tomatenteler, komt met twee nieuwe recepten waarbij de consument uitgedaagd wordt om tulpen van tomaten te maken.

“We willen dit jaar weer plezier in eten brengen,” zegt Helen L. Aquino, directeur Corporate Brand Marketing & Communication. “Deze recepten zijn net zo leuk om te maken als om te eten en ze zien er ook nog prachtig uit.”

Village Farms moedigt consumenten aan om hun kinderen meer te betrekken bij het maken van een ontbijt. "Maak een gezond en hartig ontbijt met schattige nestjes van hash browns die gevuld zijn met roerei en geroosterde Maverick Mix tomaten.".

Een ander recept bestaat uit het maken van gevulde 'tulpen' met de Heavenly Villagio Marzano tomaten. Naast dat ze er prachtig uitzien, is dit volgens Village Farms ook een heerlijk, fris voorgerecht dat perfect bij de lente past.

Het bedrijf heeft onlangs hun Heavenly Villagio Marzano en Maverick Mix rassen ook aan hun gecertificeerd biologische aanbod toegevoegd. De nieuwe producten zullen worden aangeboden in verpakkingen van 10 ounce (283,5 gram) en 1 pond (453 gram).

Voor meer informatie:
Avery LeFils
Village Farms
Tel: +1 (407) 936-1190 x337
alefils@villagefarms.com
www.villagefarms.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven