Update : Nóg meer foto's Kom in de Kas

Tholen - Het is een beetje mosterd na de maaltijd, maar van de andere kant past Kom in de Kas gewoon niet in één item. De 210.000 bezoekers, die afgelopen weekend bij een 200 tal kwekers door het hele land over de vloer kwamen, moeten samen letterlijk miljoenen foto's gemaakt hebben. Dan werden er overal rondleidingen georganiseerd, informeerden toeleveranciers de consument over alles wat er in de kas gebeurt en werd er op heel veel plaatsen geschminkt, gebloemschikt, gekokkereld, gesnoept en gegeten. Ter redactie blijven de foto's binnenstromen - waarvoor veel dank! - en hoewel we er toen wat gemist hebben, doen we een poging ze her alsnog zoveel mogelijk te delen.

Klik hier voor onze fotoreportage van gisteren

Klazienaveen
In Klazienaveen was een hoop te zien. Onderstaande foto's werden ons, namens promotiegroep Tuinbouw Emmen, toegestuurd door Cees Ruhé:

Burgemeester
Vanzelfsprekend moest ook de nieuwe burgemeester van het Westland, Bouke Arends, eraan geloven. Samen met het college maakte hij een rondje door de kassen en keek hij o.a. binnen bij potplantenkwekerij J&P Ten Have en paprikakwekerij Overgaag. AD Westland was erbij en doet uitgebreid verslag


Kom in de Kas bij Kwekerij De Groot - foto is van Elbert van Aalst van Alfa Accountants


Bij Van Wijk Rozen in Gameren stond een lange rij voor de stroopwafels! (foto eveneens van Elbert van Aalst van Alfa Accountants)

Grote drukte bij J&P Ten Have - bovenstaande foto werd ons toegestuurd door Erik Jansen van Signify


Tom Markus van installateur van allerhande kastechniek Stolze, had een standje in de schuur van J&P ten Have. Hij had er bovendien de eer te worden geïnterviewd door Westland Media.

De heren van Van Iperen waren aanwezig in het Westland - foto Kristel Maas, Van Iperen BV

In de Bommelerwaard was ook weer van alles te zien en te doen. Hier een mooi kijkje in de kas van Kwekerij de Monnikerwaard - foto is van Maarten Vrolijk

De foto rechts moet genomen zijn in de kas van Dutch Berries, linksonder bij Kwekerij 't Hoog Bos- foto eveneens van Maarten Vrolijk

Luiten Greenhouses was ook aanwezig, o.a. hier bij Kwekerij de Stadsweide. Foto is van Ruud den Engelsman

Meer
Klik hier voor onze fotoreportage van gisteren; hier voor foto's van de organisatie van Kom in de Kas (en hier voor de foto's op de Facebook pagina). Daarnaast was ook foto-vriend Hans Korbee wederom op pad en deelt hier zijn foto-impressie.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven