Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lustrum Healthy Food Congress: inhoud, netwerken en workshops

Op vrijdag 5 april 2019 vindt in de Expozaal van het Beatrixgebouw in Utrecht het 5e Healthy Food Congress plaats. Dit lustrum vindt tegelijk plaats met het succesvolle congres Arts & Leefstijl dat kan rekenen op ruim 600 artsen, diëtisten en andere zorgverleners. 



Het ochtendprogramma staat in het teken van inhoudelijke lezingen. Key-note spreker is de succesvolle schaatscoach Jac Orie. Hij vertelt over hoe hij aankijkt tegen de rol van groenten en fruit achter het succes van zijn sporters, waaronder Sven Kramer, Kjeld Nuis en Patrick Roest. Hij spreekt onder meer over welke specifieke waarden hij toekent aan bepaalde producten en in het bijzonder groenten en fruit. Kinderarts dr. Koen Joosten zal nóg duidelijker benadrukken vanuit zijn dagelijkse praktijk, wat goede voeding in de praktijk méér doet voor een goede gezondheid van kinderen. Andersdenker Peter Jens geeft nieuwe en onverwachte inzichten. Hij zal onder andere spreken over hoe je met minder meer kan bereiken. Daarbij telt de inhoud en niet de hoeveelheid. In één woord omschreven als ‘Ephemeralization’: de technologische mogelijkheden die het mogelijk maken om meer en meer te doen met minder en minder. Kortom, laat u verrassen door een veelheid van inzichten en doe er uw voordeel mee.

Ontmoeten en workshops
Onderdeel van het Healthy Food Congress is een groente- en fruitmarkt. Deze vormt het inspirerende middelpunt tijdens de pauzes waar de bezoekers van het congres Arts en Leefstijl en het Healthy Food Congress elkaar ontmoeten en met elkaar het gesprek kunnen aangaan. Bijvoorbeeld over wat huisartsen en diëtisten voor ontwikkelingen zouden willen zien vanuit de groenten- en fruitsector, die kunnen bijdragen aan een gezonder voedingspatroon van hun patiënten. AH verzorgt een workshop over nieuwe kansen op het gebied van gezonde voeding. De deelname hieraan is beperkt. Van Gelder Nederland verzorgt een workshop over hoe vers in de zorg kan worden versneld en Dr. Goodfood geeft de workshop ‘Hoe maken we het gezonder’. 

Deelnemen
Bedrijven die interesse hebben voor deelname aan deze groenten- en fruitmarkt hebben diverse mogelijkheden om aan te haken. Voor € 1000,- kan een stand van 3x2 meter worden ingericht, voor € 500,- kan je product worden toegevoegd aan de goodybag of voor € 400,- kan je je producten uitstallen op een tafel. Mocht je andere ideeën hebben om je bedrijf of product te profileren onder deze belangrijke doelgroep, contact Maurice@mauricewubben.nl  of via 06 46 620 320.

Alleen interesse in deelname aan het congres met de mogelijkheden voor interactie in de pauzes? Ook dat kan. Tickets vanaf €75,-. Inschrijven kan via www.groentecongres.nl. Hier is tevens het complete programma inclusief de workshops te zien.

Publicatiedatum: