Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Village Farms promoot gezond eten

Village Farms heeft onlangs deelgenomen en als sponsor bijgedragen aan "Cars for the Cure", een autoshow ten behoeve van de American Lung Association. Op het gezinsvriendelijke festival waren opvallende en onvergetelijke auto's van over de hele wereld te aanschouwen.

Een team van vrijwilligers van Village Farms deelde zo'n 900 kilo van hun Heavenly Villagio Marzano-tomaten uit aan deelnemers, bezoekers en vrijwilligers. Daarnaast kwam de Transformer Bumblebee in actie om een 'buzz' te creëren over gezond eten.

"Village Farms is er trots op sponsor te zijn en Cars for the Cure in zijn vijftiende jaar te ondersteunen", aldus Helen Aquino, directeur van Brand Marketing and Communications. "Deelnemen aan een dergelijk evenement voor zo'n goed doel was zeer de moeite waard. We hebben er echt van genoten om gezondheid en welzijn te promoten in onze gemeenschap en het was een genoegen om keer op keer te horen hoeveel de mensen van onze tomaten genoten!"

De American Lung Association is de oudste vrijwilligersorganisatie op het gebied van gezondheid van de Verenigde Staten en zet zich in voor het verbeteren van de longgezondheid en het voorkomen van longziekten. De organisatie werd opgericht in 1904 ter bestrijding van tuberculose. Vandaag de dag bestrijdt de American Lung Association alle mogelijke longziekten, met speciale nadruk op astma, de bestrijding van tabaksgebruik en komt zij op voor milieuhygiëne.

Voor meer informatie:
Helen L. Aquino
Village Farms
Ph: (+1) 407-936-1190 x312
haquino@villagefarms.com
www.villagefarms.com

Publicatiedatum: