Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Elke tomaat afzonderlijk bestuderen vóór aankoop nu mogelijk

Tomatenmerk nu verkrijgbaar in kant-en-klaar verpakking

Tasti-Lee tomaten zijn verkrijgbaar in een kant-en-klaar verpakking in snackformaat. Volgens het bedrijf is het doel om consumenten op een winstgevende manier van gemak te voorzien.

Een woordvoerder van het bedrijf: "Tasti-Lee tomaten staan bekend om hun diepe rode kleur, lange houdbaarheid en natuurlijke smaak. We hebben nu kleine verpakkingen in het assortiment, die het de klant mogelijk maken elke tomaat te bekijken voordat ze gekocht wordt." 

De nieuwe zakjes Tasti-Lee zijn verkrijgbaar voor conventionele en bio-rassen. Tasti-Wee is een snackverpakking. Deze tomaten zijn met de hand geoogst.

Jose Marrero van Flavorful Brands: "We zijn er enthousiast over om nu Tasti-Lee in een gemakkelijk te gebruiken en herbruikbare zak voor zowel conventionele als biologische rassen aan te kunnen bieden. Tasti-Lee blijft de best verkopende tomaat in Amerika en het is geweldig om deze nieuwe, gemakkelijk mee te nemen kant-en-klaar verpakking aan te bieden."

Voor meer informatie:
Jose Marrero
Flavorful Brands 
Tel: 949-373-0588
www.flavorfulbrands.com

Publicatiedatum: