Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Haifa breidt productiecapaciteit in Frankrijk uit

Groeiende vraag naar gecontroleerde afgifte meststoffen

Haifa Group heeft onlangs de uitbreiding aangekondigd van de productie van meststoffen met gecontroleerde afgifte (CRF) in Lunel Ville, Zuid-Frankrijk. De totale productiecapaciteit van de fabriek is verhoogd tot 24.000 MTPA van Haifa's Multicote CRF-productassortiment.

De CRF-productie is gebaseerd op Haifa's eigen polymeercoatingtechnologie. Met deze productievergroting voldoet de Haifa Group aan de groeiende vraag naar hun meststoffen met gecontroleerde afgifte. De faciliteit is gevestigd in Frankrijk, is RHP-gecertificeerd en bedient de Europese markt op efficiënte wijze. Met 40 verschillende soorten gecoate meststoffen met een lange levensduur is de faciliteit in staat om plantenvoedingsoplossingen te bieden voor alle soorten gewassen die in alle soorten teeltsystemen worden geteeld.

"We hebben onze CRF-productiefaciliteit in Frankrijk uitgebreid als onderdeel van onze wereldwijde strategie met als doel te voldoen aan een snel groeiende vraag naar geavanceerde Multicote, CoteN en MultiGreen meststoffen met gecontroleerde afgifte van Haifa," aldus Natan Feldman, vicepresident Marketing, Business Development en Innovation van de Haifa Group.

"Door het implementeren van nieuwe en geavanceerde productietechnologieën zijn we nu in staat om vrijwel alle Haifa-meststoffen te coaten en de telers een uitstekende reeks van bemestingsoplossingen te bieden. Deze belangrijke stap verzekert het vertrouwen in onze groeiplannen voor de lange termijn, met als doel de fabrieken van de Haifa Group wereldwijd uit te breiden en onze productiecapaciteit te verhogen."

Voor meer informatie:
Haifa Group
www.haifa-group.com

Publicatiedatum: