VS (MN): Revol Greens wil kassen verdubbelen om aan groeiende vraag te voldoen

Revol Greens in Minnesota, leverancier van verse, lokaal geteelde sla en groenten, heeft aangekondigd dat ze gaan samenwerken met Equilibrium Capital om meer ruimte te creëren waardoor het bedrijf in 2019 nog verder kan groeien. Hoewel de plannen nog in ontwikkeling zijn, wil Revol Greens de grootte van zijn kas in Medford, Minnesota minstens gaan verdubbelen om te kunnen voldoen aan de groeiende consumentenvraag.

Revol Greens teelt sla, waaronder jonge rucola, babyspinazie, rode en groene slasoorten, romaine sla en botersla. De sla wordt 365 dagen per jaar in een kas met een gecontroleerd systeem geteeld en vervolgens sneller door het hele Midwesten van de VS geleverd dan sla uit Californië of Arizona. Na slechts één jaar op de markt is de vraag naar de producten van Revol Greens groter dan het aanbod—gedeeltelijk door de wens van consumenten om verse, lokaal geteelde producten te eten én door de recente zorgen over voedselveiligheid bij romaine sla die buiten wordt geteeld.

“Door het toegenomen bewustzijn rond voedselveiligheid is de vraag naar verse producten die in kassen zijn geteeld toegenomen," zegt Jay Johnson, de directeur van Revol Greens. “We kijk ernaar uit om onze kassenactiviteiten uit te breiden. Zo kunnen we onze producten leveren aan het toenemende aantal consumenten die verse, heerlijk smakende sla willen die bovendien veilig is om te eten."

Johnson vertelt dat het huidige team van Revol Greens, met samen meer dan 100 jaar ervaring in de kassenteelt, hetzelfde zal blijven. Door de samenwerking kan het bedrijf extra ruimte huren, kapitaal vrijmaken en de plannen voor uitbreiding uitwerken. Equilibrium Capital, dat gevestigd is in Portland, Oregon, werkt samen met bedrijven die zich op duurzaamheid richten.

Voor meer informatie:
Revol Greens
2781 Northwest 50th Street
Medford, MN, 55049
info@revolgreens.com
revolgreens.com


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven