Canadese NatureFresh biedt hulp aan lokale gemeenschappen

Voor de feestdagen van 2018 is het team van NatureFresh bezig met het verspreiden van goodwill door vrolijkheid op evenementen te brengen, armlastige families te helpen en voeding te geven aan mensen in nood. Het bedrijf legt uit dat dit een deel van de bedrijfsidentiteit is. 

NatureFresh Farms startte de hulp door een groep vrijwilligers naar Leamington te sturen om te helpen bij het uitdelen van voeding aan mensen in nood. Het bedrijf doneert vaak paprika's aan deze organisatie waarvan gezonde soepmixen in zakken gemaakt kunnen worden voor liefdadigheid. 

Leamington’s jaarlijkse kerstparade biedt het team de gelegenheid om vrolijkheid te brengen. Het team gaf hun Greenhouse Education Center trailer een feestelijke make-over. Peter Quiring, Matt Quiring, John Ketler en een dozijn werknemers reden mee en deelden kerstwensen uit aan families die naar de parade keken.

NatureFresh Farms vroeg in Fulton County om de nominatie van 5 families die een helpende hand kunnen gebruiken. Cornelius Neufeld: “Het idee van dit project kwam van onze medewerkers. Zij kenden buren en vrienden die wel een helpende hand konden gebruiken tijdens de feestdagen. De gekozen families krijgen een bon van € 435 voor boodschappen en NatureFresh Farms manden met voeding. De dag voor kerst krijgen ze hun pakketten.

Naast de charitatieve activiteiten besloot het team om een cross-bedrijf rit te organiseren. In het totaal lukte het ze om 6.330 items, die lang houdbaar zijn, voor donatie te verzamelen.

Het Leger des Heils in Leamington ontving donaties, evenals The Open Door in Delta. Peter Quiring: "Deze donaties werden in mijn naam gegeven als een cadeau van mijn team. Het maakte me erg bescheiden om te zien hoe iedereen geïnspireerd raakte door aan de mensen in nood in onze gemeenschappen iets terug te geven op een betekenisvolle manier."

Nog een initiatief dat NatureFresh bekendmaakte was Talking Over Turkey. Dit initiatief brengt dit feestseizoen honderden voedingsdozen vol gezond feestelijk eten naar 200 families in nood. 

Voor meer informatie:
Kara Badder
NatureFresh Farms
Ph: +1 (519) 326-1111
info@naturefresh.ca
www.naturefresh.ca


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven