Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
En binnenkort weer een nieuwe kleur

Baby paprika krijgt nieuw duurzaam jasje

Waarom niet ook de baby paprika Tinkerbell in de succesverpakking van de Tomberry, moeten ze bij Eminent Food gedacht hebben. Sinds 1 december wordt de baby paprika aangeboden in een nieuwe, duurzame, kartonnen 150 gram verpakking. Dit met het oog op de huidige veranderingen in behoefte van de markt en de consument, aldus het bedrijf. 

"Onze producten zijn bedoeld als echte bordversierders. Dit werd alleen nog niet gecommuniceerd op de verpakking van Tinkerbell. Tijd om hier veranderingen in te brengen dus en de consument de mogelijkheden van Tinkerbell te laten zien."

In de nieuwe verpakking moest de Tinkerbell goed zichtbaar blijven, terwijl op de verpakking duidelijk de toepasbaarheid en houdbaarheid naar voren moesten komen. Ook moest de verpakking goed recyclebaar zijn. De kartonnen schaal en sleeve zijn plasticvrij en alle baby paprika’s zijn goed zichtbaar. Bovenal is aan beide zijden de toepasbaarheid van de Tinkerbell duidelijk in beeld gebracht met iconen die laten zien hoe de baby paprika als koud of warm hapje, als borddecoratie, om te grillen, te snacken of in een salade gebruikt kan worden.

6 kleuren Tinkerbell
Het kleurenrange van de Tinkerbell is in de zomer van 2018 succesvol uitgebreid met de paarse Tinkerbell. In navolging daarvan zal vanaf voorjaar 2019 de kleurenrange met nog een kleur worden uitgebreid: de lemon gele Tinkerbell. Deze baby paprika is lichter dan de huidige gele Tinkerbell. Dit betekent dat de Tinkerbell vanaf het voorjaar beschikbaar is in 6 kleuren: rood, geel, groen, oranje, paars en lemon geel.

De Tinkerbell is jaarrond beschikbaar, afkomstig uit Nederland, België en Spanje. De nieuwe verpakking wordt aangeboden in 6 x 150 gram.

Voor meer informatie:
Eminent
www.eminentholland.com
info@eminentfood.nl
info@eminentseeds.nl

Publicatiedatum: