Drukke eerste dag op Horti China 2018

Horti China 2018 begon met een drukke eerste dag. De beurs is in twee delen verdeeld. Een deel is de Horti Tech, die bestaat uit kassen, agroculturele hightech en bedrijven met agro-apparatuur. Het andere deel is Horti Fresh, dat bestaat uit verschillende AGF bedrijven.

Volgens Xander van der Zande van DanDutch heeft de beurs dit jaar meer bezoekers dan vorig jaar. "Het hogere aantal bezoekers heeft misschien te maken met de tuinbouwconferentie die hier gisteren gehouden werd. Veel mensen combineren die twee. Wij doen mee omdat de Chinese markt voor ons belangrijk is. We hebben plannen om een kantoor in Beijing te openen."

Brian Li van AgriPlus: “Het grootste voordeel van deze beurs is dat zowel telers als kas- en apparatuurfabrikanten meedoen, waardoor het gemakkelijk is je eigen klanten en nieuwe te ontmoeten. En onze partner Grodan staat hier."

Mr. Chang van Hainan Natural fruit scent Agricultural Development: “Wij hadden samples om aan bezoekers te laten proeven. Zo hadden we papaya en wax appelen. De feedback erop was erg positief. Het fruit was ook zo op."

Codema was er ook met een drukbezochte stand. Just Roos: "We doen het goed in China en denken erover om een kantoor in Beijing te openen om onze diensten en projecten hier te verbeteren. We hebben een video in Chinese stijl en met Chinese muziek gemaakt, zodat Chinese bezoekers meteen zagen wat we doen."

Al met al was het een drukke beurs. In een aantal vergaderruimtes werden speeches gehouden door verschillende specialisten uit de sector.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven