Aanmelding Pro Manager Mastercourse Vegetables in volle gang

Webinars over mastercourse groente

Jungle Talks organiseert op donderdag 18 oktober a.s. twee gratis webinars over de Pro Manager Mastercourse Vegetables. Daarin worden het programma, de deelnamevoorwaarden en de selectieprocedure verder toegelicht. Ge├»nteresseerden kunnen zich nu reeds aanmelden voor  deze internationale groentenmastercourse.

De Pro Manager Mastercourse Vegetables werd vorige maand gelanceerd als opvolger van de Pro Manager Mastercourse Floriculture. Van 27 januari tot en met 9 februari 2019 worden maximaal 20 managers uit de hele wereld in Nederland ontvangen voor een intensief trainingsprogramma van twee weken. Het is een initiatief van Jungle Talks in nauwe samenwerking met Koppert Biological Systems, Ridder Growing Solutions, Imagro, Klasmann-Deilmann, Bom Group en Berg Hortimotive. Net als bij de sierteelt is de Pro Manager Mastercourse Vegetables bedoeld voor veelbelovende managers tussen de 25 en 40 jaar oud met minimaal vijf jaar werkervaring in een leidinggevende functie binnen een futureproof productiebedrijf.

Tijdens een tweetal webinars op donderdag 18 oktober zal een en ander verder worden toegelicht. De eerste sessie vindt plaats om 12.30 uur Centraal Amerikaanse tijd/19.30 uur Europese tijd. De tweede sessie om 19.30 uur Centraal Amerikaanse tijd/8.30 uur Beijing tijd. Op die manier kunnen ondernemers uit alle tijdszones een van de webinars bijwonen.

Aanmelden webinar 1: http://bit.ly/ProMasterVeg1
Aanmelden webinar 2: http://bit.ly/ProMasterVeg2

Klik hier voor meer informatie over Jungle Talks en de Pro Manager Mastercourse Vegetables.

Voor meer informatie:
 
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven