Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Special Social Media op AGF.nl en Groentennieuws.nl

Sociale Media zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in het persoonlijke maar ook in het bedrijfsleven. In de maand oktober willen wij hier middels een Special meer aandacht aan geven. Aan bedrijven worden diverse tips gegeven hoe om te gaan met media zoals Twitter, Facebook en LinkedIn. Om social media meer te richten op een bepaalde doelgroep, worden diverse groepen aangemaakt. Je kunt als bedrijf natuurlijk ook zelf een social of zakelijk media opstarten, waarmee je je onderscheidt van het grote publiek. Zo bieden wij zelf tacler, hét b2b platvorm, speciaal voor de AGF-sector. www.tacler.comHeb jij zelf een artikel of persbericht wat niet kan ontbreken in deze Special? Als jij met je bedrijf of producten enorm baat hebt gehad aan social media, laat het ons dan weten. Wij publiceren de artikelen en persberichten gratis. Voor een interview kun je contact opnemen met de redactie via redactie@agf.nl

Natuurlijk is dit ook een uitgelezen kans om je eigen bedrijf een maand lang in de spotlight te plaatsen met behulp van een banner binnen dit prominente thema. U kunt een maand lang een banner boeken op de dagelijkse nieuwsbrieven van AGF.nl en Groentennieuws.nl of de websites voor respectievelijk 1100 en 630 euro.

Publicatiedatum: