Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Otto de Groot: "Tijd voor verandering"

Expertisebureau Harmsen & De Groot wordt HDG – the fruit consultants

Het Nederlandse bedrijf Expertisebureau Harmsen & De Groot B.V. zal zijn naam per 1 augustus 2012 veranderen in HDG – the fruit consultants. Harmsen & De Groot is gespecialiseerd op het gebied van expertises en kwaliteitsinspecties van groenten en fruit. De officiële naam zal Expertisebureau HDG B.V. worden om administratieve redenen, maar er zal verder uitsluitend onder hun nieuwe handelsnaam HDG – the fruit consultants worden gecommuniceerd.

Het bedrijf bestaat sinds 1981 en heeft over de jaren een sterke reputatie in de branche opgebouwd. Het doel van deze re-branding is dan ook om met de tijd te gaan. Otto de Groot: “Het is tijd voor verandering. Door zowel onze naam, het logo en alle communicatiemiddelen te vernieuwen willen wij een vers imago creëren wat aansluit bij deze snel veranderende omgeving. Ik heb het al een tijdje in mijn hoofd zitten, maar nu is het tijd voor de implementatie en ik heb zin om mijn bedrijf te revitaliseren.”

Naast het veranderen van de huisstijl zal bij HDG – the fruit consultants alles hetzelfde blijven en doet het bedrijf er alles aan om zijn kwaliteit van dienstverlening te behouden. Voor aanvullende informatie over HDG – the fruit consultants kunt u mailen naar expertise@hdg.nl of hun website bezoeken: www.hdg.nl

Publicatiedatum: