Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
VEK Adviesgroep organiseert cursussen in West- en Oostland

Praktijkgerichte cursus Energiemanagement in de tuinbouw

VEK Adviesgroep organiseert in samenwerking met Helicon Opleidingen MBO Helmond een cursus ‘Energiemanagement in de tuinbouw’. De praktijkgerichte cursus is bestemd voor eigenaren, managers en bedrijfsleiders van tuinbouwbedrijven. Door middel van presentaties en praktische training wordt door energieadviseurs van VEK Adviesgroep in zes dagdelen ingegaan op gas, elektra, installatie, WKK, duurzame energie, nieuwe ontwikkelingen, regelgeving, subsidies en - niet in de laatste plaats - de economie van de energiekosten. Uiteraard ontbreekt ook een bedrijfsbezoek niet.

Door het maken van wekelijkse huiswerkopdrachten ontstaat een compleet naslagwerk, dat uiteindelijk het energieplan voor uw bedrijf voor de komende jaren vormt. Het cursusmateriaal omvat een reader waarin alle cursusstof is opgenomen. Rop Petit van VEK Adviesgroep zal beide cursussen verzorgen. HeliconOpleidingen MBO Helmond zorgt voor de reader en de onderwijskundigeondersteuning.

De cursus wordt op twee verschillende locaties gegeven:

  1. Locatie Horti Business Center te Honselersdijk voor Westland opdinsdag 20 januari, 27 januari, 10 februari, 17 februari, 3 maart en 10 maart 2009
  2. Locatie Ontmoetingskerk te Pijnacker voor Oostland opwoensdag 21 januari, 28 januari, 11 februari, 18 februari, 4 maart en 11 maart 2009
Aanvang: 13.30 uur
Einde: 17.00 uur

Voor meer informatie:
VEK Adviesgroep
Jupiter 433
2675 LX
Honselersdijk
Tel: 0174-389666 
www.vek.nl
Publicatiedatum: