11 juni Venlo, 26 juni Rilland

SynErgie organiseert bijeenkomsten over (semi-)gesloten teelt

SynErgie organiseert op 11 en 26 juni regionale bijeenkomsten in Venlo en Rilland. De bijeenkomst op 11 juni is in de Greenport Kas in Venlo, die van 26 juni bij Lans Zeeland in Rilland. Opgeven voor de bijeenkomst van 11 juni is vanaf heden mogelijk door het insturen van een opgaveformulier of door te mailen.

Stand van zaken medio 2008

Een rondleiding op de twee bedrijven en presentaties over de laatste ontwikkelingen en resultaten van geconditioneerd en (semi)-gesloten telen, zorgen voor een goed beeld van de huidige stand van zaken medio 2008. Een forumdiscussie met tuinders uit het SynErgie-tuindersplatform en onderzoekers van Wageningen UR zorgt voor antwoorden op de vragen van de deelnemers. Het seminar is vooral interessant voor kwekers in de betreffende regio's die zich ori├źnteren op een (semi)-gesloten kas, maar ook adviseurs en toeleveranciers zijn welkom.

Programma 11 juni (14.00-17.30 uur):

  • Rondleiding op bedrijf van Joep Raemakers
  • Inleidingen door Anja Dieleman en Marcel Raaphorst (Wageningen UR Glastuinbouw): hoe kun je de plant sturen met technieken en teelmaatregelen; hoe reageert de plant in een geconditioneerde teelt en hoe ga je daarmee om?
  • Forumdiscussie o.l.v. Harm Maters (projectleider SynErgie), m.m.v. Anja Dieleman, Marcel Raaphorst, Stef Huisman (Energieproducerende Kas, Huissen) en Joep Ramaekers (Greenport Kas, Venlo)
  • Afsluiting met drankje en broodjes

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven