Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Het vierde Van der Knaap symposium succesvol verlopen



Een groot aantal topkwekers heeft het vierde Van der Knaap Symposium op 21 februari 2008 bezocht. De organisatie van het tuinbouwsymposium was in handen van Beekenkamp, Metazet, Zwapak, Ball, FormFlex en de Van der Knaap Groep.



Verschillende sprekers informeerden de bezoekers op inspirerende wijze over de laatste ontwikkelingen in de tuinbouwsector. De directeur van Freshprojects, Arno Eussen, leidde het programma en de discussies. Herman de Boon, voorzitter van de vereniging van Groothandelbedrijven in Sierteeltgewassen, gaf een boeiende presentatie over nieuwe ontwikkelingen in de sierteelt en de AGF-sector met de titel ‘Goed in groot of fijn in klein’.

Marcel Zandvliet, manager Development & Innovation van Zwapak, spiegelde de leveranciers voor wat de retail in 2012 van hen verwacht. Professor mr. Martin Jan van Mourik sloot het programma af met ‘Hoezo, hoe lang en met wie?’, een ludieke presentatie over samenwerken en samenleven. Het symposium was goed verzorgd en informatief aangekleed met promotiemateriaal van de organisatoren.



De geïnteresseerde doelgroep prees de inspirerende presentaties en de goede sfeer. De bezoekers vonden de bijeenkomst zeer informatief en een goede manier om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Ook het netwerken met collega’s en het uitwisselen van kennis werd bijzonder gewaardeerd. De deelnemers sloten het symposium af met een heerlijk diner. Foto’s van het Van der Knaap symposium zijn te bekijken via www.vanderknaapsymposium.nl.

Foto's: Manon Eekhout
Publicatiedatum: