Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Starbucks komt met pittige vegan pompoensaus

Pumpkin Spice Season wordt veganistischer, tenminste in Europa. Koffiegigant Starbucks lanceert een nieuwe vegan pompoensaus met een pittige smaak in z'n winkels in het hele continent.
 
Starbucks producten zijn niet veganistisch omdat er gecondenseerde melk in zit, waardoor veel klanten om een vegan mogelijkheid begonnen te vragen. In 2013 werd door 11.000 mensen een formeel verzoek ingediend. De lancering komt direct nadat Starbucks twee nieuwe koude proteïnerijke koffiesmoothies in de VS presenteerde.
 
Volgens vivaglammagazine.com breidt het bedrijf z'n aanbod van veganistische producten uit. In juli werd bekend gemaakt dat een op planten gebaseerde Vanilla Bean Coconut milk Latte aan het menu toegevoegd zal worden, samen met een op Nutella geïnspireerde Hazelnut Mocha Coconut milk Macchiato. Ondertussen werd in het VK afgelopen zomer een vegan wrap met falafel & salade, een jalapeño & salade wrap, een vegan chocolade & frambooscake en een mango met limes fruitpotje toegevoegd.
 
Publicatiedatum: