Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Tomatenteler Schenkeveld start Iphone-actie voor werving nieuwe medewerkers

“Een goede medewerker is veel waard, zeker een hippe smartphone”

Tholen – Een opvallend Twitterbericht op de pagina van tomatenteler Richard Schenkeveld. Tussen de tweets over het gewas in de kas en de bouw van Schenkeveld Schiphol verscheen opeens een bericht waarin een gratis iPhone X werd aangeboden door de teler en zijn bedrijf. Hoe zit dat?

 
 
Rokien Schenkeveld: "Het plan voor een wervingsactie lag al een tijdje op de plank. Omdat we hard groeien, elk jaar een kas van 11 hectare erbij bij Schenkeveld Schiphol, hebben we veel nieuwe medewerkers nodig. Op zich valt het ons nog wel redelijk mee om nieuwe medewerkers te vinden, maar we zullen ook de komende jaren veel medewerkers aan moeten nemen. Daarom deze actie, waarbij we alvast op de bouw van de volgende locaties vooruitlopen."
 

Mond-tot-mondreclame

Kas Noord van Schenkeveld Schiphol is al in productie en komend najaar wordt ook Kas Oost aangeplant. Rokien: "Voor Kas Oost zijn vrijwel alle medewerkers al binnen en opgeleid. Het team in Kas Noord draait al goed. De medewerkers die we nu zoeken, zijn dus voor de volgende kas van 11 hectare die naar verwachting gebouwd gaat worden in 2019. We werken met een lange inwerkperiode, zodat wanneer de nieuwe kas gepoot is, we direct aan de slag kunnen met een team dat al staat."
 
"We vinden het belangrijk om medewerkers via-via, door middel van mond-tot-mondreclame, bij ons bedrijf binnen te halen. We denken dat met deze manier van werven de kans van slagen groter is om mensen te vinden die de bedrijfscultuur al een beetje kennen. Daardoor is het makkelijker om je medewerkers op te leiden. Op dezelfde manier houden we elk jaar weer een mooie poule met medewerkers over aan de scholieren die als vakantiekracht binnenkomen."
 
De actie loopt inmiddels precies een week. "De eerste aanmeldingen zijn binnen, maar voordat iemand een iPhone X krijgt moet de nieuwe medewerker wel vóór 1 januari 2019 zijn aangenomen en minstens drie maanden werken. Zo'n Iphone X is natuurlijk een mooi apparaat dat je niet zo gauw voor jezelf zult kopen, maar hoe tof is het dan om er een te kunnen krijgen met deze actie? Een goede medewerker is veel waard, zeker een Iphone X."
 

Voor meer informatie:
Schenkeveld
www.schenkeveld.co
info@schenkeveld.co

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven