Ieder bedrijf is zeer afhankelijk van goed werkende ICT. Het goed regelen zorgt ervoor dat zowel kleinere ondernemers, grotere bedrijven, maar ook bedrijven of verenigingen met meerdere vestigingen flink kunnen profiteren. Al ruim 30 jaar automatiseert RPO bedrijfsprocessen bij AGF bedrijven en ontwikkelde een software totaaloplossing: Freshng. Op donderdag 6 september organiseren zij een demodag Freshing, een ERP-oplossing voor de AGF-branche. 

Persoonlijke aanpak 
RPO is een fullservice IT partner met een persoonlijke aanpak. "Bedrijven krijgen de mogelijkheid zich volledig te laten ontzorgen op IT gebied. RPO levert de kwalitatieve invulling voor IT infrastructuren en zorgt voor de levering van alle grote merken tegen uiterst concurrerende prijzen en gunstige installatievoorwaarden. RPO kan het systeembeheer altijd overnemen of de omgeving proactief bewaken, zodat bedrijven zorgeloos kunnen ondernemen, kosten kunnen besparen en meer continu├»teit in de onderneming krijgen", aldus RPO. "Wij delen de passie voor groente en fruit en hebben een grote passie voor IT. Ons team van 26 professionals ontwikkelt altijd door, innoveert oplossingsgericht en met persoonlijke aandacht. Onze oplossingen zijn gebruiksvriendelijk, maar mocht u hulp nodig hebben, onze servicedesk en technische dienst zijn 24/7 bereikbaar." 

Ambitie is het pad naar succes
"RPO vertaalt de specifieke uitdagingen naar werkbare oplossingen. Oplossingen waarmee de huidige processen gestroomlijnd en geoptimaliseerd worden en de bedrijfsvoering voorbereid wordt op de toekomst. Door Business Intelligence krijgt u op ieder moment de juiste management rapportages, waardoor betere beslissingen gemaakt kunnen worden. Met WMS verbetert u het voorraadbeheer en de traceability. Hierdoor bouwen we mee aan uw succes." 

Klik hier voor opgave van de demodag

Voor meer informatie
RPO ICT Solutions 
Werner/ Paul / Wendy 
E: sales@rpo.nl 
T: 078-681 86 88 
www.rpo.nl