Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jean Philippe, Méchinaud :

Komkommerbloemen voor restaurants met Michelin Ster

Het Franse Méchinaud heeft een klein aanbod aan specialistische groenten en fruit. Een van deze producten is de komkommerbloem. Jean Philippe van Méchinaud: "Met onze oogst kunnen we restaurants met een Michelin Ster bevoorraden in zowel Frankrijk als daarbuiten." De productie van komkommerbloemen is beperkt door de ingewikkelde teelt. Jean: "De bloemen worden 1 à 2 keer per dag geoogst waardoor ze niet te groot worden."


Deze komkommerbloemen staan klaar voor verlading

Méchinaud specialiseert zich in het verpakken van aromatische kruiden, eetbare bloemen, jonge scheuten van sla en minigroenten. Jean: "We telen al deze producten hier ter plekke. We hebben ook een lijn voor rood fruit, asperges, gekleurde groenten, off season producten en exotisch AGF. We telen groenten en fruit van een hoogwaardige kwaliteit."
 


Een goed voorbeeld voor een van de producten zijn de tomaten die in de volle grond geteeld worden. Méchinaud biedt tomaten van midden juni tot september aan.

Voor meer informatie: 
Méchinaud
Jean Philippe
+33 (0)2 40 48 26 83

Publicatiedatum: