Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bonfait op zoek naar uitbreidingsmogelijkheid

De producent van kant-en-klaarmaaltijden, soepen en sauzen Bonfait wacht niet langer op groen licht voor uitbreiding op de huidige plek in Denekamp. Het bedrijf gaat elders op zoek naar ruimte voor een tweede productielocatie. Bonfait, dat onderdeel is van het Duitse Apetito, heeft een specialistisch bureau ingeschakeld dat momenteel vestigingsplekken onderzoekt voor de tweede productielocatie. Daarbij is het vizier wel gericht op de omgeving van Denekamp. Er wordt onder andere gekeken naar Oldenzaal, Almelo en een bedrijventerrein langs de snelweg net over de Duitse grens bij Gildehaus.
 
Bonfait had plannen om uit te breiden op de huidige plek in Denekamp. Het bedrijf heeft voor de naastgelegen agrarische grond van 11.000 m2 een uitbreidingsplan klaarliggen, maar een omwonende verzet zich daar tegen. Bonfait wacht niet langer op de noodzakelijke wijziging van het bestemmingsplan en gaat nu buiten Denekamp op zoek naar een tweede vestigingsplek. Met 225 werknemers, waarvan ongeveer een kwart flexwerkers, is Bonfait een van de grootste werkgevers in de gemeente Dinkelland.
 
Bron: Tubantia
Publicatiedatum: